Puneti intr-un blender,gris,faina,oua,bicarbonat de sodiu,sare,zahar,si apa si amestecati cam 3 minute.
Apoi,adaugati drojdie si praf de copt si amestecati din nou,
Textura de baghrir trebuie sa fie foarte moale.
Transferam textura intr-un bol si o lasam sa se dospeasca jumatate de ora.
Pentru a gati baghrir folositi o tigaie antiaderenta.
Acum incalziti tigaie la foc mediu, si adaugati un polonic de aluat
Lasati baghrir sa se coaca pe o singura parte.
Dupa ce clatita este prajita ,scoateti-o pe un servetel si continuati cu aluatul care a ramas pana cand terminati aluatul.
La noi in Maroc servim baghrir cu unt si miere la un ceai vede cu menta.
Sper sa va placa reteta de baghrir si sa ne revedem la reteta urmatoare de la bucatarie Marocana.
pentru a vedea reteta video intrati aici:
https://www.youtube.com/watch?v=nVBiWo-1d5Y
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii