Bateti ouale intr-un vas impreuna cu laptele. Separat amestecati faina cu praful de copt, sarea si zaharul. Adaugati peste ouale batute cu lapte si omogenizati. Puneti si vanilia impreuna cu merele curatate de coaja si date pe razatoarea mare. Omogenizati compozitia.
Puneti o tigaie la incins pe foc mic spre mediu. Turnati putin ulei cat sa acopere fundul tigaii. Puneti cu lingura din compozitia de clatite in tigaie si presati putin cu dosul la lingura.Daca sunt prea groase nu se vor face la mijloc. Lasati pe foc pana devin aurii apoi intoarceti pe partea cealalta.
Scoateti pe un platou si pudrati cu zahar pudra.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii