Faina se amesteca cu oul,zaharul,esentele,adaugam sana,se amesteca bine si se pune si apa minerala.
Daca mai este nevoie se mai adauga faina ,pentru a avea un aluat mai gros.
O tigaie incinsa o ungem cu ulei formam clatitele,se scot pe o farfurie,pana cand le terminam pe toate.
Ungem fiecare clatita cu finetti si punem felii de banane,repetam pana cand formam un tortulet.
Se orneaza cu felii de capsuni
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii