Oul cu laptele se bat impreuna cu praful de sare apoi se incorporeaza in faina (in care deja a fost pus praful de copt), amestecand cu mixerul pana se formeaza un aluat gros si omogen. Se topeste o lingura de unt si se adauga in aluat. Se prajesc in unt sau ulei in tigaie normala pentru clatite. Aluatul va fi mai gros si nu va permite clatitei sa se intinda pe intreaga suprafata a tigaii.
Se servesc de preferat cu crema de ciocolata.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii