Se mixeaza toate ingredientele. Se incinge o tigaie mai groasa de teflon, se unge cu putin ulei si se pune compozitie cu polonicul. Nu se pune foarte mult, ci in mijloc si se mai intinde rotind tava. Se coace pe o parte si cand incepe sa faca bulbuluci se intoarce. Se servesc cu frisca, dulceata, ciocolata (dupa preferinta fiecaruia). Pofta buna! Reteta este de la Gourmandine! Multumesc!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii