Am amestecat ingredientele uscate intr-un castron. In alt castron am amestecat lapele, untul topit si oul.
Am amestecat toate ingredientele si a iesit o compozitie cu textura unei smantani groase.
Tigaia am incins-o pe foc potrivit iar in ea am topit cate putin unt dupa fiecare clatita.Compozitia am turnat-o cu polonicul iar ca si cantitate a fost jumatate de polonic.
Va veti da seama ca e gata partea de jos cand observati compozitia facand niste bulubuci.Dupa ce intoarceti partea facuta nu mai e nevoie sa stea la fel de mult ca si prima data.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii