Pancake mic-dejun cu nuci, miere si banane

Batem ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pancake mic-dejun cu nuci, miere si banane

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 linguri zahar brun
  • 1 plic zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 300 ml lapte
  • 3 linguri ulei
  • 300 g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • esenta de vanilie
  • 1 banana
  • cateva nuci

Mod de preparare

Batem ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat, pana capata o culoare albicioasa, pe urma adaugam uleiul, esenta de vanilie si laptele, mai amestecam putin si la final adaugam ingredientele uscate, omogenizam si lasam aluatul un sfert de ora sa se odihneasca.

Intr-o tigaie teflonata, turnam cu ajutorul unui polonic putin aluat si lasam asa, fara sa miscam deloc compozitia, iar cand s-au format deasupra bule o intoarcem si mai lasam cateva secunde, apoi o scoatem. Asa procedam pana terminam toata compozitia.

Cand sunt gata le ungem cu miere si ornam dupa preferinte, in cazul meu cu banane si nuci!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise