Palmieri cu zahar

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Palmieri cu zahar

Ingrediente

  • 250gr foietaj
  • 4 linguri cu zahar
  • 1 plic de zahar vanilat

Mod de preparare

Daca foietajul este congelat,il scoate din timp ca sa se decongeleze.Se intinde cu grija ca sa nu se rupa.Se incalzeste cuptorul la 220ºC.Se amesteca zaharul cu zaharul vanilat si se presara cu o lingura peste foietaj.Se preseaza bine pe toata suprafata cu un sucitor.Se indoaie capetele cu "intalnire" la mijloc.Se preseaza usor cu sucitorul.Se indoaie din nou.Se preseaza si se indoaie pentru ultima oara;trebuie sa ramana perfect o parte peste cealalta.Se preseaza usor.Cu un cutit cu lama lata,se taie in bucatele de un centimetru si se aseaza pe lat (cu zaharul in sus)pe hartie pergament,intr-o tava pentru cuptor.Ies cam 15 palmieri.Se coc timp de 20min la 220ºC.Va garantez ca in 5 min dispar din farfurie:)!Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise