Palmieri cu zahar

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Palmieri cu zahar

Ingrediente

  • 250gr foietaj
  • 4 linguri cu zahar
  • 1 plic de zahar vanilat

Mod de preparare

Daca foietajul este congelat,il scoate din timp ca sa se decongeleze.Se intinde cu grija ca sa nu se rupa.Se incalzeste cuptorul la 220ºC.Se amesteca zaharul cu zaharul vanilat si se presara cu o lingura peste foietaj.Se preseaza bine pe toata suprafata cu un sucitor.Se indoaie capetele cu "intalnire" la mijloc.Se preseaza usor cu sucitorul.Se indoaie din nou.Se preseaza si se indoaie pentru ultima oara;trebuie sa ramana perfect o parte peste cealalta.Se preseaza usor.Cu un cutit cu lama lata,se taie in bucatele de un centimetru si se aseaza pe lat (cu zaharul in sus)pe hartie pergament,intr-o tava pentru cuptor.Ies cam 15 palmieri.Se coc timp de 20min la 220ºC.Va garantez ca in 5 min dispar din farfurie:)!Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise