Palarii de pasta cu spanac

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Palarii de pasta cu spanac

Ingrediente

  • 300g spanac
  • 1 kg faina
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri vin alb
  • 1 lingura sare
  • 4-5 oua
  • Pt umplutura
  • 250g ricotta
  • maghiran
  • sare,piper
  • 1 galbenus ou
  • Condiment :
  • rosii,
  • masline negrre
  • ulei de masline
  • capere
  • eventual busuioc
  • Felii de branza de capra(Eu am folosit ricotta sarda,o branza putin mai uscata)

Mod de preparare

Fierbem spanacul proaspat sau congelat,in apa cu sare,il lasam la racit si-l stoarcem ft bine;

Intr-un robot de bucatarie il mixam bine,adaugam,vinul,uleiul si 2-3 uoa,dupa care adaugam faina;

Scoatem compozitia intr-un vas mai mare,adaugam restul de faina si unul cate unul ouale,daca este necesar mai adaugati un ou,important5 este ca compozitia rezultata sa se intinda bine cu facaletul;

Umplutura.

Amestecam ricotta cu maghiranul tocat fin,omogenizam cu galbenusul de ou,saram si piperam;

Intindem foaia subtire ,decupam cercuri cu un pahar sau cu o forma,in mijloc asezam umplutura pregatita anterior,deasupra asezam un alt cerc de3 pasta si inchidem palariile cu ajutorul unei furculite;

Intr-o tigaie cu ulei de masline,adaugam maslinele negre,caperele,si rosiile taiate in 4,adaugam palariile de pasta fiewrte in apa sarata,amestecam cu atentie si servim ,cu branza de capra feliata deasupra ;

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise