Jumatate de faina cu drojdia, laptele cald, se pun la mixer timp de 7 minute, apoi se lasa la odihnit. Din restul de faina, cu sarea, scortisoara si untul se face un aluat care se lasa odihnit 30 de minute. Umplutura: amesteca ingredientele. Pui primul aluat intains sub forma unui dreptunghi si pui umplutura apoi pui al 2 lea aluat. Apoi tai 12 fasii de 13 cm, fiecare fasie o tai in jumatate. Le impletesti cate 3, le pui pe un servet sa creasca dublu. Le dai la cuptor preincalzit le lasi 15 minute dupa ce le-ai uns.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii