Painite pt mofturosi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 oua (sau in functie de cit de multe doriti sa faceti),
  • pesmeto (cate o lingura rasa pt. fiecare ou),
  • sare sau alt gen de condiment (e f.bun cel pt. cartofi prajiti).
  • Mai puteti adauga daca va place si cascaval ras sau putina brinza de burduf.

Mod de preparare

Se bat ouale ca pt omleta cu condimentul, se adauga pesmetul se bat din nou (pesmetul se va umfla putin), apoi se ia din aceasta compozitie cu o lingurita si se prajeste in ulei incins cite putin pe ambele parti. Se consuma ca atare sau cu putin cascaval ras deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise