Se amesteca toate ingredientele (daca mai trebuie faina, puneti putin cate putin pana aluatul nu se mai lipeste, eu mi-am uns si mainile cu ulei pt a framanta ). Am pus si coaja de portocala si esenta de vanilie, am pus si chimen direct in aluat. Am lasat la crescut. Cand aluatul e crescut, se imparte si se framanta putin si se da forma ce se doreste; eu am intins si o foaie pe care am uns un amestec de mere (date pe razatoare ) cacao, zahar, scortisoara si l-am rulat si taiat feli, se pun in tava si se lasa inca 20-30 minute la crescut. Inainte sa le bag la cuptor, le-am uns cu un ou batut amestecat cu putin lapte si zahar, iar pe unele painici le-am lasat simple si pe altele le-am presarat cu mac. Se dau la cuptor pt. 13-15 minute (mai aruncam un ochi din cand in cand; mie imi coace cam in 20 minute).
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii