In oala mixerului punem toate ingridentele si incepem framantatul cam 5-7 minute adaugam sarea si continuam framantarea inca un minut si atunci transferam intr-un alt bol care a fost uns cu putin ulei si lasam la dospit la un loc cald 11/4 ora pana isi dubleaza volumul.
Cand a trecut timpul framantam aluatul iarasi si rupem bucatele de marimea unei mingi de ping-pong punem 1 bucatica de ciocolata si le inchidem si le dam o forma rotunda le punem pe o tava tapetata cu pergament si lasam iarasi la dospit 30 de minute acoperind tava cu un prosop curat. Ungem painicelele cu ou si presaram cu susan sau cenusca. Chiar daca sant dulci asa presarate sant gustoase.
Le coacem 20 de minute in cuptorul incins la 180 grade. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii