Se cerne faina intr-un bol la mixer se adauga drojdia,zaharul,uleiul si apa si se mixeaza pana se formeaza un aluat se adauga 150 de grame de parmezan si se continua framantatul,se adauga si sarea si se mai framanta pana se formeaza un aluat moale dar nu lipicios.Se unge un alt bol cu putin ulei si se pune la dospit pana isi dubleaza volumul. Cand a crescut deajuns se imparte in doua bucati si se intinde pe plansa se pune pe mijloc toata bucata de branza si se strang colturile prin prejur dandui o forma rotunda ,cu cealalta bucata se procedeaza la fel dupa care se ung cu ou batut si se presoara restul de parmezan pe paine si se mai lasa la dospit pana cuptorul se incalzeste la 200 de grade.Se coc 20 -25 de minute pana se rumeneste frumos.Se serveste caldut cu o salata de legume si verdeata alaturi si cateva masline.Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii