Paine umpluta

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Paine umpluta

Ingrediente

  • un piept de pui dezosat
  • o paine normala si cateva baghete mici
  • 100 gr masline negre fara samburi
  • o legatura ceapa verde
  • 50-100 gr cascaval ras
  • 2 ardei capia rosii copti
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • folie aluminiu

Mod de preparare

Pieptul de pui se da prin masina de tocat, sau puteti folosi robotul de bucatarie. Ceapa se toaca marunt, maslinele se taie rondele, iar ardeii copti de taie julien. Se ia un bol si se pun toate ingredientele, adaugand si oul, apoi se amesteca pana la omogenizare.

Painea se taie la un capat si scobeste de miez cu un cutit, se umple cu amestecul si se pune coltul taiat ca si capac.

Se ia o folie de aluminiu si se infasoara painea. La fel se procedeaza si cu restul. Se tin la cuptor cam 30-40 minute. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise