Paine semi

Timp pregatire
230 minute
Complexitate
redusa
Paine semi

Ingrediente

  • 3 3/4 masuri faina alba
  • 1 masura faina neagra
  • 300 ml apa calduta
  • 1 1/2 lingura sare
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura zahar 1 plic drojdie uscata(7 g)
  • 3 linguri lapte praf
  • In imagine se poate vedea masura( cea din stanga, mai mica) si lingura , din dotarea masinii de paine, pe care le-am folosit.

Mod de preparare

Painea am facut-o la masina de paine si am pus ingredientele in urmatoarea ordine:

- apa

- sarea

- laptele praf

- uleiul

- faina

- drojdia

- zaharul

Am programat masina pe programul de paine frantuzeasca FRENCH si...am asteptat sa miroase a paine copata, in casa....

Este un miros imbietor !

Pofta mare !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise