Paine rustica (raw vegan)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Paine rustica (raw vegan)

Ingrediente

  • 6 cani hrisca hidratata 8 ore in apa si macinata
  • 2 cani faina integrala de orez rosu
  • 1 cana seminte chia hidratate 2 ore in apa de izvor
  • 1 cana nuca de brazilia hidratata 8 ore si maruntita in robotul cu lama in S
  • 1/2 cana faina de migdale
  • 2 cani pulpa de morcov (rezultata de la suc)
  • 1/2 cana pulpa de cartof dulce (rezultata de la suc)
  • 1/2 cana faina din seminte de in
  • 1/4 cana seminte de in, hidratate 30 min in 1/2 cana apa de izvor
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece
  • sare de Himalaya dupa gust

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, usor de format . (Mai putem adauga faina de orez daca este necesar). Se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma de inox, taiem bucati mai mici si le punem in tavitele deshidratorului. Le lasam sa stea la uscat, aproximativ 24 de ore, la 40 de garde C.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise