Spălați vânăta, curățați-o și tăiați-o pe lung felii foarte subțiri; tăiați capetele dovleacului, apoi spălați-l și tăiați-l panglicuțe groase de cca 2 cm. Spălați și scurgeți roșiile, scoateți-le codița și tăiați-le în 2, scoțându-le și semințele din interior.
Stropiți toate legumele cu câteva picături de ulei și puneți-le în cuptorul bine încins, sub grătar, cam 10 minute. Întoarceți-le din când în când ca să nu se ardă și să rămână moi. Înainte de a fi gata, presărați-le cu câteva frunzulițe de cimbrișor bine spălat și uscat.
Tăiați formaggella felioare subțiri. Aranjați pe farfurii separate feliile de pâine prăjită și acoperiți-le alternativ cu straturi de legume și de brânză și ornați-le cu firele de cimbrișor rămase; aduceți la masă imediat.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii