Intr-un bol se amesteca faina cu sarea, zaharul si margarina; se adauga treptat apa si se framanta bine.
Se acopera aluatul cu un servet de bucatarie umed si se lasa sa stea 15 minute.
Se imparte aluatul in 10 parti egale si se fac mici sfere de aluat ;se acopera din nou cu servetul umed.
Intr-o tigaie wok se incinge uleiul.
Se inmoaie o sfera de aluat in ulei si se intinde o foaie de cca 20 cm diametru.
Se prajeste in ulei pe ambele parti pana ia o culoare aurie.
Se fac painile pe rand, pastrand restul sub servetul umed.
Se serveste langa pui Tandoori si orez Indian.
Pofta buna!
In unele regiuni din India se adauga mai multa margarina in aluat pentru a iesi mai crocante.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii