Incalzim cuptorul la 180 de grade C, coacere sus jos si nu turbo.
Incalzim cuptorul la 180 de grade C, coacere sus jos si nu turbo.Pregatim o tava de chec o tapetam cu hartie de copt.
Intr-un bol batem bine ouale adaugam sarea si mierea si treptat cele 6 linguri pline de tahini nediluat amestecam bine si adaugam semintele lasand putin ptr ornat,adaugam si susan neprajit si iar amestecam,daca compozitia este moale se mai pot adauga 2linguri de faina de cartofi .Se adauga praful de copt si iar amestecam bine si turnam in tava si presaram restul de seminte.
Coacem la 180 de grade C, pana se rumeneste frumos -30 de minute-si avem o paine minunata-buna ptr dietetici.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii