Se incalzeste cuptorul la o temperatura de 175 grade Celsius.
Intr-un bol se pune untul, se adauga usturoiul pisat si patrunjelul. Se asezoneaza cu sare si piper si se amesteca bine.
Bagheta se pune pe un tocator si, cu un cutit special pentru paine, se taie in felii de 2-3 cm grosime, fara insa a taia pana la capat felia. Se creeaza cate o crapatura intre felii si, cu ajutorul unui cutit, se intinde amestecul de unt. Apoi surplusul de unt se intinde peste bagheta.
Se pune bagheta infasurata in folie de aluminiu pe raftul din mijloc al cuptorului si se lasa 20 minute. La jumatatea timpului de coacere se intoarce pe partea opusa.
Se scoate apoi de la cuptor, se desface folia, iar bagheta se taie felii.
Este ideala pentru supe, dar nu numai.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii