Intr-un castron mai mare se amesteca faina cu sarea.In mijlocul castronului se face o adancitura in care se pune drojdia (care s-a frecat intr-o ceasca impreuna cu zaharul) si uleiul.Se pune apa treptat si se amesteca. Se framanta cam 10 minute si dupa aceea se lasa la crescut o ora.Se pune coca in tavi si se mai lasa sa creasca inca 11 min.Painea de casa se pune la copt in cuptorul incins bine si se coace aproximativ o ora la foc mare.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii