1. Se prepara amestecul de briose conform instructiunilor de pe pachet, dupa caz. Dupa ce se scot din cuptor, se lasa la racit.
2. Se taie capacelul brioselor. Se pun capacelele pe o farfurie.
3. Se formeaza 48 de picioare din jeleuri de lemn dulce. E nevoie de 8 picioare pentru fiecare briosa. Unele jeluri se taie cu foarfeca de bucatarie mai scurte decat altele.
4. Se infig jeleurile in partile laterale ale brioselor, in chip de picioare. Se pun cate opt picioare, folosind picioarele mai scurte in fata si pe celelalte la intervale egale.
5. Se fixeaza 2 bomboane rosii de ciocolata in fiecare briosa - acestia sunt ochii.
Pofta buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii