Alege 2 pahare largi.
Amestecă mascarpone cu Nutela cu un tel pentru ca amestecul să fie omogen.
Amestecă pişcoturile în siropul lăsat de zmeură. Dacă ai fructe proaspete, moaie pişcoturile în puţin sirop de fructe sau în sirop făcut cu zahăr şi apă.
Pune o bucată de pişcot pe fundul paharului, presară zmeură, apoi amestec de cremă.
Repetă operaţia. Presară puţină cacao sau ciocolată rasă.
Pune 10 minute la rece.
Asezonează cu multe zâmbete si cu o atmosferă romantică.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii