1. Se incalzeste uleiul la foc mic, intr-o cratita de teflon sau o caserola termorezistenta. Se adauga prazul si usturoiul si se prajesc, amestecând des, 7 minute sau pâna când prazul este fraged.
2. Se adauga morcovii si jalapeno si se prajesc 5 minute sau pâna când morcovii sunt crocanti-fragezi. 3. Se adauga lintea, amestecând bine. Apoi se pun 3 cani de apa si sarea si se pun la fiert la foc mare. Când dau În clocot. se face focul mic; se acopera si se fierb 10 minute.
4. Se adauga orezul; se acopera si se fierb la foc mic 10 minute. Se pun apoi fasolea Lima, rosia si coaja de lamâie; se fierb 2 minute. Se pun scoici le deasupra amestecului de linte cu orez; se acopera si
se fierb 5-7 minute sau pâna când se deschid scoicile (se verifica dupa 3 minute deoarece unele se deschid Înaintea altora; se arunca cele care nu se deschid).
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii