Paella cu vinete. Se spala vinetele,se feliaza,in felii fine,se sareaza si se coc pe gratar,sau in tigaie,cu putin ulei,apoi se aseaza intr-o tava rotunda.Jumatate de felie sa fie in tava si jumatate sa fie peste margini si ca sa fie toata tava cuprinsa cu felii de vinete,se mai aseaza si in interior felii fine de vinete.
-Se spala vinetele,se feliaza,in felii fine,se sareaza si se coc pe gratar,sau in tigaie,cu putin ulei,apoi se aseaza intr-o tava rotunda.Jumatate de felie sa fie in tava si jumatate sa fie peste margini si ca sa fie toata tava cuprinsa cu felii de vinete,se mai aseaza si in interior felii fine de vinete.
-Se curata ceapa,se toaca,si se pune la prajit cu putin ulei,se lasa sa se patrunda bine ceapa,apoi se adauga rosiile,tocate cuburi,carnea de porc,salamul uscat,taiat cubulete,busuiocul,oregano,condimente cu gust de legume,ardeiul iute tait in felii fine si se lasa sa fiarba la foc potrivit,pana se evapora surplusul de lichid,apoi se adauga pastele penne,fierte dupa instructiunile de pe ambalaj,usturoiul facut mujdei,se amesteca usor si se toarna compozitia in tava peste feliile de vinete.
Se presoara cascaval ras,se aduna feliile de vinete peste compozitie,se mai adauga putin cascaval ras si se da tava la cuptor,la foc potrivit.Cand vinetele se rumenesc frumos,este semn ca paella este gata,se scoate tava din cuptor,se lasa sa se raceasca si se portioneaza.Sa aveti pofta dragilor!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii