paella cu fructe de mare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
paella cu fructe de mare

Ingrediente

  • ulei
  • sare
  • piper 1 cana mare de orez
  • 1ceapa
  • 1morcov o mana de mazare
  • cateva pastai fasole verde
  • ardei gras
  • 4 pulpe de pui(sau carne de porc dupa preferinta)100 gr langoste
  • 100 gr melci
  • 100 gr creveti
  • 100 gr midii
  • 1 rac dupa preferinta (nu e obligatoriu)

Mod de preparare

se fierb scoicile in putina apa cu sare pana cand se deschide cochilia,apoi se adauga langostele si crevetii.

intr-o tigaie putin inalta se prajeste carnea.in uleiul in care am prajit carnea se adauga ceapa,morcov razalit pe razatoarea mare,mazarea,fasolea,ardeiul.Cand s-au calit suficient cat sa prinda putina culoare se adauga toate fructele de mare pe care anterior le-am fiert,si carnea prajita .Se amesteca toate ca sa se intrepatrunda gusturile ,apoi se masoara la o cana de orez dublu de apa(adica la o cana de orez se adauga(cu aceeasi masura sau cana) 2 cani de apa).se adauga orezul, se amesteca impreuna cu toate celelalte si apoi se pun 2 cani apa,sare si piper dupa gust.

pentru ca bobul sa ramana intreg e importan ca atunci cand adaugam orezul sa nu fie apa in tigaie.

va doresc pofta mare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise