se fierb scoicile in putina apa cu sare pana cand se deschide cochilia,apoi se adauga langostele si crevetii.
intr-o tigaie putin inalta se prajeste carnea.in uleiul in care am prajit carnea se adauga ceapa,morcov razalit pe razatoarea mare,mazarea,fasolea,ardeiul.Cand s-au calit suficient cat sa prinda putina culoare se adauga toate fructele de mare pe care anterior le-am fiert,si carnea prajita .Se amesteca toate ca sa se intrepatrunda gusturile ,apoi se masoara la o cana de orez dublu de apa(adica la o cana de orez se adauga(cu aceeasi masura sau cana) 2 cani de apa).se adauga orezul, se amesteca impreuna cu toate celelalte si apoi se pun 2 cani apa,sare si piper dupa gust.
pentru ca bobul sa ramana intreg e importan ca atunci cand adaugam orezul sa nu fie apa in tigaie.
va doresc pofta mare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii