Pieptul de pui se feliaza iar apoi se se bate ca si pentru snitele, se condimenteaza cu sare si piper.
Se pune intr-o tigaie putin ulei la incins, se adauga ceapa si usturoiul toacat marunt,se adauga spanacul (spalat si uscat) iar apoi se caleste cam 5 min. pana scade apa pe care o lasa, adauga sare si piper dupa gust.
Se ia cate o bucata de piept de pui, se aseaza spanacul in mijloc iar peste o felie de cascaval, iar apoi se impacheteaza (imag.5).
Am lasat fiecare pachetel impaturat in folie alimentara si le-am pus la frigider pt. aprox. 1 ora (img.6).
Fiecare pachetel de pui se da prin faina, ou, pesmet iar apoi se prajeste in uleiul incins.
Se serveste cu garnitura de cartofi nature si sos de iaurt sau pilaf de orez si sos de iaurt :)

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii