Aveam in frigider un pachet de 100 de gr file de somon afumat. Adica prea putin ca sa prepar ceva mai deosebit. Dar aveam si o conserva de ton si uite asa, incet-incet a iesit de un pachetel de somon cu ton si inca o cantitate egala de compozitie pe care am folosit-o ca dip pentru grisine. A fost indeajuns pentru scopul propus - o gustarica-n doi :) .
Asadar, daca vei urma cantitatile, vei avea nevoie de 200 gr de file de somon afumat pentru doua pachetele. Poti, bineinteles, inlocui tonul din compozitie cu o conserva de somon.
Pentru salata am folosit tot baby spinach, putin ulei, putina lamaie, un strop de mustar Dijon.
Te orientezi in bucatarie dupa un vas micut care sa dea forma pachetelului. Il imbraci cu folie alimentara si il tapetezi cu bucatile de file de somon, lasand marginile sa atarne peste marginile vasului.
Amesteci toate celelalte ingrediente, mai putin spanacul tocat. Pui jumate de compozitie in forma. Amesteci jumatatea ramasa cu cele doua linguri de spanac tocat si adaugi in vas. Impreunezi frumos marginile de file de somon si inchizi pachetelul, acoperi cu folie alimentara si lasi la frigider 2-3 ore. Rastorni pe o farfurie, dezlipesti usor folia et voilà!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii