Taiem somonul in felii patrate, ceapa, prazul,castravetii taiate julien, ghimbirul taiat marunt, le punem intr-un bol; inmuiem cate o foaie de orez in apa calda, o punem pe masa de lucru, o ungem cu lapte de cocos cu pensula, deasupra punem pestele, restul ingredientelor, picuram putin ulei de susan, impaturim foile, le punem pe un platou, deasupra prasaram alune macinate si le servim cu sos.
Pentru sos amestecam intr-un bol 1 cm de pasta wassabi din tub cu 3 linguri de sos de soia si completam cu apa dupa gustul fiecaruia.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii