Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Intr-o cratita, pe foc mediu, pune merele, zaharul, 1 lingurita mix de condimente, stafidele si 100 ml lichior de ciocolata.Acopera cratita si lasa merele sa se inmoaie putin, aprox.6 minute.Lasa amestecul sa se raceasca putin.
Amesteca untul topit cu 50 ml lichior de ciocolata.Taie foile de placinta in 3 parti pe lungime.Unge fiecare foaie cu unt topit aromat.Pune o lingura de amestec cu mere la capatul fiecarei fasii de aluat si impacheteaza fiecare fasie astfel incat sa obti un triunghi.Aseaza triunghiurile formete intr-o tava de copt si da-le la copt 15-20 minute pana cand s-au rumenit si au devenit crocante.
http://lauradfood.blogspot.com/
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii