Carnea se bate bine, se aseaza pe un fund de lemn,se sareaza pipereaza,deasupra se pun felii de mozzarella,se inchid lateral cu o scobitoare,se calesc in unt topit,se sting cu vin alb ;
Dupa evaporarea vinului,amidonul se amesteca cu 1 pahar de apa ,iar sosul rezultat se va turna peste carne,se continua fierberea,amestecand incontinuu pt a evita formarea cocoloaselor;
Carnea se serveste alaturi de sosul rezultat!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii