Se amestecă tonul/sau carnea de pui cu cascavalul/brânza care se asezonează cu verdeaţa, sarea şi piperul. Foile de aluat se taie în 4 fâşii. Se iau câte 4 fâşii şi se aşează în cruce după care se ung cu unt. În centru se aşează 2 linguri de compoziţie în mijlocul căruia se face o adâncitură în care se sparge un ou. Se strânge uşor pacheţelul, se pun într-o tavî unsă cu unt şi se dă la cuptor 5 - 10 minute.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii