Se amestecă bine făinurile, apoi se adaugă restul ingredientelor.
Se lasa la umflat 20 de minute apoi se coace la 180 grade cam 20 minute într-o tavă de cozonac unsă. Depinde de cuptor, eu am lăsat-o mai mult. Se verifică dacă e copată cu o scobitoare. Sa fie bine rumenită.
Se lasă să se răcească, apoi se taie felii. E foarte buna pentru mic dejun(cu unt sau dulceaţă) sau pentru aperitive . E sănătoasă şi consistentă.
NB
A mea are culoarea asta ca am pus un pumn de afine, dar nu e obligatoriu.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii