Se amestecă bine făinurile, apoi se adaugă restul ingredientelor.
Se lasa la umflat 20 de minute apoi se coace la 180 grade cam 20 minute într-o tavă de cozonac unsă. Depinde de cuptor, eu am lăsat-o mai mult. Se verifică dacă e copată cu o scobitoare. Sa fie bine rumenită.
Se lasă să se răcească, apoi se taie felii. E foarte buna pentru mic dejun(cu unt sau dulceaţă) sau pentru aperitive . E sănătoasă şi consistentă.
NB
A mea are culoarea asta ca am pus un pumn de afine, dar nu e obligatoriu.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii