Oute umplute

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Oute umplute

Ingrediente

  • *6 oua*1 cutiuta cu ton*4 linguri cu maioneza(eu am pus in acest caz cumparata)*1 prafulet de sare*gogosar pentru ornament.

Mod de preparare

-ouale se fierb cam vreo 10 minute -se curata si se taie pe jumatate .-Umplutura:se scoate galbenusurile de la ouale fierte se pune cutiuta cu ton, maioneza , sarea si se amesteca bine,dupa care umplem ouale si le decoram cu gogosar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios
Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Reteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...

Mucenici moldovenesti
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasa

Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasa

Descopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...

Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasa
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise