Se pun ouale (spalate inainte) intr-o cratita cu apa si putina sare ( pentru a nu se crapa) doar 2-3 minute, apoi le lasam deoparte si pregatim vopseaua. Pregatim o craticioara si urmam indicatiile de pe pliculetul vopselei, iar la urma adaugam si otet (in functie de cate plicuri folosim si cate oua vopsim). Ouale se mai pot vopsii si in foi de ceapa rosie (adunate peste iarna sau din toamna, apoi pastrate undeva in camara intr-o sacosica de plastic), iar ouale vopsite in foi de ceapa, se pun in cratita direct la fiert (binenteles spalate inainte) si le lasam la foc mediu timp de 4-5 minute dupa ce a dat in clocot.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii