Se spala ouale si se degreseaza bine, apoi se pun la fiert. De cand da primul clocot se mai lasa la fiert 10\', dupa care se opreste focul si ouale raman in apa fierbinte.Daca folosim mai multe culori, vom tine cont de cantitatea de oua pe care am fiert-o si le vom inparti in mod egal, sa avem oua din toate culorile.
Intr-o craticioara pregatim vopseaua(fiecare culoare in parte) tinind cont de instructiunile de pe plic.Luam oule pe rand si le introducem in vopsea. Cand culoarea dorita este obtinuta, le scoatem si le punem pe servetel absorbant. Procedam asa cu toate culorile si cu toate oule pe care vrem sa le vopsim.
Cat sunt inca calde, luam bucatica de slaninuta si o frecam bine, bine de ou, pentru ai da o stralucire si o frumusete aparte.
Oule stralucitoare, le asezam intr-un cosulet si sunt gata sa-l astepte pe iepuras.
Paste Fericit !
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii