Se fierb ouale tari, se decojesc si se taie in jumatati. Se scot galbenusele si se trec prin strecurator pentru maruntire.
Maioneza se prepara dintr-un galbenus crud si unul fiert, folosind uleiul de masline si o lingurita de mustar. Se amesteca galbenusurile maruntite cu jumatate din cantitatea de maioneza pana devine o pasta groasa si omogena, condimentati cu sare si piper alb.
Se umplu jumatatile de albus cu pasta obtinuta si se asaza pe un platou.
Smantana se amesteca cu maioneza ramasa, sare, piper alb si negru dupa gust, mustar, castraveciorii taiati marunt, coditele de ceapa verde si mararul tocat. Sosul astfel obtinut se toarna peste ouale umplute si se servesc ca aperitiv.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii