Incercati aceasta reteta rapida si savuroasa de oua umplute cu pate de ficat pentru aperitive delicioase! Ouale fierte tari sunt umplute cu un amestec cremos de pate de ficat, condimentat cu marar si condimente, rezultand un aperitiv elegant si plin de gust. Perfect pentru orice ocazie!
Reteta de oua umplute cu pate de ficat necesita ingrediente simple si se prepara foarte usor. Este un aperitiv delicios, care completeaza cu succes platourile cu aperitive.
Am pus ouale in apa rece si le-am fiert 8 minute din momentul in care apa a dat in clocot. Apoi le-am pus intr-un bol cu apa si gheata si le-am lasat sa se raceasca complet.
Le-am decojit, le-am taiat pe jumatate si le-am asezat pe un platou.
Galbenusurile le-am pus intru-un blender alaturi de pateul de ficat, ceapa, mustarul, smantana, sare si piper. Am mixat pana cand am obtinut o compozitie fina si cremoasa. Am transferat-o intr-un sac a poche cu dui stea si am umplut jumatatile de oua.
Am presarat boia de ardei dulce si am decorat cu verdeata. Puteti alege frunze de patrunjel, marar, busuioc, cimbru sau orice verdeata va place.
Si gata, asta-i reteta de oua umplute cu pate de ficat. Simpla si delcioasa.
Alte idei de oua umplute: oua umplute cu pasta de ton, oua umplute cu crema de urda sau oua umplute cu ton si mascarpone. Pofta buna!
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii