Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie pe jumătate. Se curăţă de coajă fructul de avocado şi se scoate sâmburele. Roşia se curăţă de pieliţă şi de sâmburi. Cu o furculiţă se face pastă miezul de avocado şi roşia. Se adaugă ceapa tocată mărunt, sucul de lămâie, coriandrul, sarea şi pasta de ardei iute şi se amestecă bine cu furculiţa. Se scot gălbenuşurile, se mărunţesc şi se amestecă cu pasta de avocado. Jumătăţile de ou se umplu cu această pastă şi se ornează fiecare cu câte 2 - 3 capere marinate.
Se servesc drept antreu, pe frunze de salată verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii