Fierbem ouale timp de 10 minute (de cand incep sa dea in clocot). Intre timp coacem ardeiul pe flacara aragazului, apoi il curatam de coaja si seminte. Ceapa o calim intr-o lingura de ulei de masline, atat cat sa se inmoaie.
Taiem ouale fierte pe jumatate si dam albusurile deoparte pentru a le umple mai tarziu.
Punem in blender fasolea, ceapa si ardelul copt si pasam. Adaugam apoi maioneza, galbenusurile, sare si piper dupa gust si transformam totul intr-o pasta.
Umplem albusurile cu pasta de mai sus si sunt gata de servit.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii