Degresam ouale si pe punem la fiert. Dupa ce au fiert le curatam de coaja, le taiem in doua si le scoatem galbenusurile. Galbenusurile le pasam bine cu furculita si le amestecam cu pateul de pui, 1-2 linguri de maioneza, patrunjel proaspat tocat, sare si piper proaspat macinat. Amestecam bine si umplem jumatatile de oua.
Sosul: in maioneza ramasa adaugam iaurt pana cand obtinem o compozitie usor lichida (nu stiu exact sa va spun cantitati). Omogenizam bine si adaugam un catel mic mic de usturoi pisat, sare si putin patrunjel tocat.
Asezam sosul pe un platou si peste asezam ouale. Le oranam cu frunzulite de patrunjel cret si boia.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii