Ouale se fierb 5 minute de cand incepe apa sa clocoteasca,dupa care se scurge apa in care au fiert si se pune apa rece.Se lasa cam 10 minute.
Se decojesc si se taie in jumatate pe lungime.Se scot cu atentie galbenusurile in asa fel incet sa nu se rupa albusul.
Albusurile se dau deoparte,iar galbenusurile se zdrobesc bine cu furculita si se amesteca cu pateul,margarina care a fost tinuta la temperatura camerei,se omogenizeaza bine.Se sareaza,se pipereaza si se adauga verdeata tocata marunt.Daca este prea tare compozitia adaugati o lingura de maioneza.
Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de albusuri astfel incat sa reconstruim oul intreg.
Se aseaza pe un platou cu maioneza si se orneaza cu masline si frunze de patrunjel.
Se pot pune si pe frunze de salata,pe diferite sosuri albe si se pot orna dupa fantezia fiecaruia.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii