Punem 13 oua la fiert cu sare lasam 15 minute sa fiarba,cind sunt fierte punem apa rece peste ele.
Intr-un castron scoatem pateul din cutie il frecam cu untul si mustarul punem sare dupa gust.
Curatam 12 oua pe care le taiem pe jumatate scotind galbenusu intr-o farfurie zdrobindul cu o furculita bine dupa care il adaugam peste compozitia cu pate din castron amestecind totul.
Asezam pe un platou 4 feli de salata in 4 colturi apoi punem albusurile cu fata in sus pe care le umplem cu compozitia de mai sus.
Dintr-un galbenus fiert,un galbenus crud,500 ml.ulei facem o maioneza pentru ornat.
Dupa ce umplem toate albusurile le ornam cu maioneza,taiem gogosarul murat,maslinele ornind fiecare albus umplut.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii