ouale se taie pe jumatate, se scot galbenusurile fierte, acestea se freaca separat cu smantana, sare, piper(folosind mixerul). Se umplu albusurile cu aceasta compozitie, deasupra se glaseaza cu maioneza, se orneaza cu patrunjel verde.
se aseaza pe platou pe un pat de salata verde, pe salata se aseaza ouale cu galbenusul in sus, se pune pe platou pe langa oua umplute si castraveti, taiati pe lung, rosii, taiate in patru, pe margine felii de salam picant, ardei la fel felii, branza de vaca, felii. dupa preferinta se poate orna si cu alte mezeluri de porc pregatite chiar in casa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii