OUA UMPLUTE

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
OUA UMPLUTE

Ingrediente

  • 6 oua fierte tare,
  • Pt umplutura: 1 pateu mic, 2 ramurele patrunjel verde tocate marunt, sare, piper, 1 ceapa mica razuita, 1 lingura unt.
  • Pt maioneza: 1 galbenus crud, cateva galbenusuri de la ouale fierte, 2 lingurite mustar,ulei, 2 linguri danone.
  • Pt decor morcov fiert si patrunjel verde.
  • Daca ramane umplutura aceasta se poate folosi la sandvisuri, e foarte gustoasa.

Mod de preparare

Fierbem ouale tare, le decojim, le taiem in jumatate pe lungime, scoatem galbenusurile, le asezam pe o farfurie.

Intre timp, preparam maioneza din: 1 galbenus crud, 3-4 galbenuse fierte, 2 lingurite mustar peste care adaugam ulei putin cate putinsi obtinem o maioneza consistenta.

Se prepara apoi umplutura pt oua din ingredientele pt umplutura care se omogenizeaza bine, apoi umplem jumatatile de oua si le asezam pe un platou cu umplutura in jos. In mijlocul platoului, asezam maioneza pe care am amestecat-o cu 2 linguri de danone sa nu fie gretoasa si decoram cu morcovi si patrunjel verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra

Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra

Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....

Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Friptura de porc cu legume la cuptor

Friptura de porc cu legume la cuptor

Reteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...

Friptura de porc cu legume la cuptor
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise