Se pun ouale la fiert timp de aproximativ 15 minute (dupa ce a inceput apa sa fiarba).
Dupa ce au fiert, se lasa sa stea in apa rece 5 minute, apoi se decojesc.
Se taie in doua, iar galbenusurile se pun intr-un bol. Se adauga peste galbenuse (care au fost pisate cu furculita) pateul si castravetii tocati marunt, se amesteca totul pana devine o pasta omogena si se adauga sare, piper si 2 linguri rase de smantana. Se amesteca din nou.
Se face maioneza: se amesteca mustarul cu galbenusul crud si cu cel fiert(care a fost pisat) pana se omogenizeaza iar apoi se amesteca continuu turnand putin cate putin uleiul.
Se pun 2-3 linguri de maioneza pe platoul pe care urmeaza sa puneti ouale, si se intinde apoi cu o lingurita luati pasta si umpleti jumatatile de ou, iar apoi le asezati pe platou. Se repeta umplerea pana se termina jumatatile.
Dupa ce ati pus ouale pe platou se toarna deasupra cat mai estetic maioneza ramasa, amestecata cu 2 linguri de smantana (pentru a deveni mai fluida si mai usor de lucrat cu ea).
Iar deasupra se presara patrunjel tocat marunt.
Se dau la frigider pentru cel putin o ora.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii