Ouale se pun la fiert in apa rece cu sare si se mai tin 5 minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Se pun 1/2 minut in apa rece, apoi se curata de coaja.
Fiecare ou se taie in jumatate (de-a lungul). Se scot galbenusurile , care se amesteca cu untul moale, branza, pateul, sarea, piperul si mararul tocat marunt. Jumatatile se albusuri se umplu cu pasta obtinuta, cu ajutorul unei lingurite. Din feliile de salam se taie triunghiuri. In fiecare triunghi de salam se infinge o scobitoare (prin inseilare), iar fiecare scobitoare se infige in cate un ou umplut, care va lua astfel forma unei barcute.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii