Taiati marunt ceapa curatata si puneti-o intr-o oala cu apa sarata clocotita si lasati-o pana ce apa incepe din nou sa fiarba. Scurgeti-o si lasati-o sa se inabuse 30 de minute, impreuna cu 50 g de unt, sarea, piperul si zaharul. Dupa ce s-a inmuiat, maruntiti-o in mixer.
Dizolvati cubul de supa concentrata in 1/2 l apa clocotita si topiti intr-o tigaie 50 g de unt. Adaugati faina in ploaie si incorporati, putin cate putin, zeama de carne, amestecand intruna, pana ce sosul devine neted.
Luati sosul de pe foc, adaugati frisca nebatuta sau smantana, sarati, piperati si amestecati bine. Incorporati in sos piureul de ceapa si puneti-l - intr-o cratita - pe foc, aproximativ 10 minute, amestecand incontinuu.
Fierbeti ouale conform retetei 1 si prajiti in 25 g unt feliile de paine, pana ce se rumenesc frumos pe ambele parti. ş Turnati piureul Soubise intr-o tava, asezati deasupra feliile de paine si puneti pe fiecare felie cate un ou. Sarati, piperati, presarati rondelele de codite de ceapa verde si serviti-l imediat.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii