Oua ochiuri in apa, la perfectiune!

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua
  • otet

Mod de preparare

Se fierbe apa destula ca sa acopere ouale in clocot.

Se adauga ouale cu coaja in apa clocotita si se numara pina la zece.

Il scoti din apa si deabia atunci pui otetul si spargi oul si-l pui in apa usurel.

Il lasi cam 2 minute si-l scoti usurel, punindu-l intr-o farfurie cu apa rece sau gheata. Astfel gustul de otet se duce si puteti sa-l puneti chiar la frigider pentru mai tirziu. Sunt zemoase, fara grasime, dietetice si tot ce vreti.

In felul acesta oul o sa ramana intreg si nu se imprastie in apa. Reteta este de Julia Child.

Eu ii fac fetei mele de 2 ani careia ii place sa manince dimineata. Sunt sanatoase si fara grasimi pentru curele de slabire.

Va urez pofta buna si spor la treaba!

:)

poze in curind.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise